Nøyaktig hvordan velger jeg velger rent nikotin styrke ?

Før begynnelse å fordampe det er viktig for å forstå ren nikotin seighet så du kan gjøre en opplyst beslutning angående hvor mye nikotin Selecting Your Initial Vape Kit i e-saften din. E-juice er bestemt i milligram per milliliter. Ren nikotin seighet er tilgjengelig i en rekke av målinger varierer fra 0 ml til 42 ml. For Ideal E-Liquids in the UK 2017 er det er nødvendig for å forstå skillet mellom forskjellige grader av rent nikotin, da det kan utgjøre skillet i mellom så vel som tilfredsstillende vaping-opplevelse samt en som gjør deg woozy og også syk .
Hvis du er en sigarett-røyker søker å transformere til vaping, kan det kanskje være fordelaktig for å gjenkjenne bare hvor mye nikotin rutine sigaretter inkluderer og etter det prøve å finne en respektabel forskningsstudie som sammenligner sigarett nikotin til vaping. Vaping kan kontrast til sigarettrøyking selv om det er en forskjell . , hvis du vet hvordan mye rent nikotin er i din vanlige sigarett, vil du vil kunne finne ut av hva absorpsjonen pris er .. Det er veldig viktig for å forstå at ikke alle ren nikotin vil ende opp tatt inn inn
Hvis du tranditimental en heftig røyker eller hvis sigarettene du røyker inneholder høye nivåer av ren nikotin, kan du kanskje ønske å ta i betraktning starter med høyt nikotin nettinnhold når du begynner vaping. På grunn av skillet mellom vapes samt sigaretter, kan det være vanskelig å informere når du er endte opp vaping og også mange individer opplever an ubehagelig høy når de har inntatt også mye nikotin .
Hvis du er sigarett tygger , dette er en utmerket begynnelse styrke . De som bruker gjenoppbyggbare forstøvere generelt bruker 3 mg / ml nikotin som sin prosess inkluderer sildring e-væsken direkte på veken, som skaper en høyere rate for absorpsjon. Personer som sub-Ohm eller ganske enkelt setter pris på vaping ofte har en tendens å benytte en redusert seighet nikotin også . 0 mg / ml nikotin er best for de som ikke ønsker noen form for nikotin i det hele tatt eller de som prøver å forsøke å avverge nikotin ennå fremdeles ønske følelsen av røyking ved å bruke en vape. 3 mg / ml rent nikotin som deres prosedyre involverer drypp e-væsken direkte på veken, som utvikler en større hastighet for absorpsjon. 0 mg / ml nikotin er best for de som ikke vil noen rent nikotin i det hele tatt eller de som prøver prøver å fjerne av rent nikotin men fremdeles ønske den sensasjonen av røyking av gjør bruk av en vape.
Hvis du er en nybegynner vaper imidlertid har du faktisk aldri noen gang brukt sigarett produkter før du må tenke på forslaget om at rent nikotin er vanedannelse. , hvis du ikke for øyeblikket har en avhengighet til nikotin , er det anbefalt å ikke benytte deg av produkter som består av rent nikotin .. Du kan fremdeles glede deg over vaping uten inntak ren nikotin.

For å gjenkjenne hvordan mye rent nikotin du suger opp vil avhenge av utstyr du bruker , seighet av rent nikotin, hvordan du bruker maskin inkludert nøyaktig hvordan dypt du er puster inn. På grunn av variasjon av egenskaper involvert i finne ut ren nikotin nivå er du best å gjøre noen eksperimentere begynnelse ved en redusert dose så vel som gå derfra for å komme til et valg på nøyaktig hvordan hvor mye nikotin du ville for eksempel å bruke .

0 mg / ml nikotin er best for de som ikke ønsker noen form for nikotin i det hele tatt eller de som prøver prøver å fjerne av nikotin ennå fremdeles ønske den følelsen av røyking av gjør bruk av en vape.
Hvis du ikke allerede har en avhengighet til rent nikotin, er det en god idé å ikke benytte deg av produkter som består av nikotin .